"YouthSpeak" Forum: Info Day

March 15th, 2016

"YouthSpeak" Forum: Info Day

Young Economist Network (YEN)  ka organizuar Info Day ne lidhje me platformën me te madhe te te rinjve ne mbare boten " YouthSpeak ". Ajo ishte frymezuese per te pare qe rinia shqiptare eshte e angazhuar ne nje levizje te tille qe ka qellim te bashkoje te rinjte, organizatat, kompanite dhe drejtuesit per te diskutuar dhe per te gjetur zgjidhje rreth ceshtjeve me urgjente qe Shqiperia ka.

Ne ishim te lumtur qe pame qe Komitetti Organizativ i “YouthSpeak” edhe pse i ri ne aktivitetin e tij ishte i perkushtuar me te vertete per te besuar tek te rinjte dhe i gatshem per te marre masa per te bere nje ndryshim.

Ishte shume e vlefshme per studentet e Epokes qe te perballen me mundesine per tu ndjere qytetare te botes dhe per tu prezantuar me nje platforme ku zerat e tyre degjohen.

YEN beson qe studentet e Epokes kane kapacitet dhe ide kreative per te kontribuar ne zgjidhjen e ceshtjes “ Zhvillimin e arsimit per te plotesuar nevojat e nxenesve dhe punedhenesve” e cila do te diskutohet ne 25-26 Mars ne Tirane nga “YouthSpeak”


Aplikoni!

http://bit.ly/YSFAlbania