“Tetori Gjerman 2014”

October 14th, 2014

“Tetori Gjerman 2014”

“Tetori Gjerman 2014”

Ne kuader te “Tetori Gjerman 2014” Ambasada Gjermane eshte duke organizuar nje sere aktivishtetesh. Nga data 10 deri me daten 17 Tetor nje seri aktivitetesh te organizaura nga Fondacioni Friedrich Ebert (FES) ne bashkpunim me Kongresin Rinor Kombetar te Shqiperise kane filluar. Me daten 10 Tetor ne Ambasaden Gjermane ishte ceremonia e hapjes ku Asistentja e Departamentit te Ekonomiksit Jona Hoxhaj morri pjese.

Eventi vazhdoi me nje fjale pershendetese nga Ambasadori gjerman ne Shqiperi Shkelqesia e tij Z.Hellmut Hoffman, duke vazhduar me Kryetarin e Fondacionit Fredrich Ebert Z.Frank Hantke dhe kaloi ne pjesen me te rendesishme te eventit, paneli ku te ftuar ishin perfaqesues te larte nga politika dhe administrate te cilet shkembyen mendimet dhe kritikat e tyre per Papunesine e rinise dhe problematikat e punesimit te te rinjeve ne Shqiperi.