Liga Universitare

April 12th, 2016

Liga Universitare

Liga Universitare

Liga Universitare ne futboll ngriti siparin te Shtunen per edicionin e dyte te ketij lloji. Universitet shterore bashke me ato private konkurrojne me ekipet perkatese te futbollit. Duket qe studentet tane krahas studimeve jane pjesemarres dhe ne aktivitete sociale. Ekipi udhiheqet nga trajneri i zgjedhur Klejdi Zenelaj, student i departamentit te Ekonomiksit. Universiteti Epoka u pozicionua ne te ashtequajturen grupi i me i veshtire krahas universitetit New York dhe Luarasi. Me perkushtim dhe pasion arriten te merrnin dy fitore te rendesishsme perkatesish 6-2 kunder New York dhe 3-2 me Luarasin , fitore qe i nxorren kryesues te grupit. Fundjava e ardhshme e gjen ekipin tone me cerekfinale te kompeticionit kunder universitetit Metropolitan.

I urojm suksese ekipit tone!