Klejdi Zenelaj, Student i Ekonomiksit, nė International Football Business Institute

October 10th, 2016

Klejdi Zenelaj, Student i Ekonomiksit, nė International Football Business Institute

Klejdi Zenelaj, Student i Ekonomiksit, nė International Football Business Institute

Klejdi Zenelaj, student i Ekonomiksit qe dëshironte të përqëndronte karrierën e tij profesionale në menaxhimin e sportit, filloi studimet e masterit ne International Football Business Institute (IFBI) në Bruksel, Belgjikë.

IFBI bashkon studentët që kanë passion futbollin. Kohëzgjatja e programit është i ndarë në tre tremujorë gjatë një viti. Profesorët janë ndër ata më të mirët në botë për futbollin. Ata vijnë nga klubet FIFA dhe UEFA si Porto, Manchester United, Manchester City dhe Barcelona etj. Instituti ofron arsimimin në biznes në nivelin e Champions League.Lëndët që zhvillohen gjatë vitit janë ekonomia dhe financa futbollit, historia e futbollit, marketingu, sponsorizimi, menaxhimi tifozëve etj.

Ne jemi krenarë për studentët tonë dhe i urojmë atij suksese të vazhdueshme në IFBI.