Enxhi Garori, studente e Ekonomiksit, nė Ruhr University Bochum nė Gjermani.

November 11th, 2016

 Enxhi Garori, studente e  Ekonomiksit, nė Ruhr University Bochum nė Gjermani.

Enxhi Garori, studente e Ekonomiksit, nė Ruhr University Bochum nė Gjermani.

Enxhi Garori, pasi u diplomua nga Universiteti Epoka, në departamentin e Ekonomiksit, vazhdoi studimet e masterit në të njëjtin department në Ruhr University Bochum (RUB) në Gjermani.

Pasi bëri disa kërkime, kuptoi që RUB ishte universiteti i duhur për të, sepse ofron mundësi specializimi në Ekonomi Ndërkombëtare dhe Politika Ekonomike, që të dyja kanë interes të madh. Lëndët e masterit zhvillohen me qasje të gjerë teorike dhe praktike dhe profesorët kanë tendencë për të theksuar cështjet më të rëndesishme në lidhje me një ekonomist, gjithmonë duke e lidhur atë me atmosferën aktuale ekonomike dhe politike.

Ne i urojmë Enxhit suksese në studimet e masterit!